Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator prin serviciul extern de curierat rapid sau de catre personalul SC PETRIX ONLINE SRL.

In urma lansarii comenzii dumneavoastra, veti primi in cel mai scurt timp un e-mail de confirmare.

Va rugam sa verificati integritatea ambalajului si sa nu primiti produsele care prezinta ambalaje deteriorate. Livrarea comenzilor se face in termen de 1 - 4 zile lucratoare de la lansarea comenzii, in functie de produsele disponibile in stoc sau la furnizori.

  • Comenzile cu livrare in Bucuresti

Livrarea este gratuita* pentru comenzile cu valoare mai mare de 150 lei. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 150 lei, se percepe o taxa de transport de 20 lei.

  • Comenzile cu livrare in alte localitati din Romania (fara taxa de km suplimentari)

Livrarea este gratuita* pentru comenzile cu valoare mai mare de 150 lei. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 150 lei, se percepe o taxa de transport de 20 lei.

  • Comenzile cu livrare in alte localitati din Romania (cu taxa de km suplimentari)

* Pentru comenzile cu greutatea cuprinsa intre 50 si 100 de kg se percepe o taxa suplimentara de 2.38(TVA inclus) RON pe kg.

       Poate fi aplicata o taxa suplimentara de transport de 1 leu/1km (TVA inclus) pentru localitatile din Romania care nu se regasesc in lista de acoperire FAN Courier. Lista poate fi descarcata de aici (https://www.fancourier.ro/locatii-fan/). In cazul in care taxa de km exteriori se aplica, dar nu ati fost instiintat in momentul finalizarii comenzii, veti fi contactat telefonic in cel mai scurt timp.

Transport – Ambalare

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat cu care colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor doar pe teritoriul Romaniei.

Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

  • Acceptarea bunurilor

La prezentarea de catre firma de curierat a coletului, va rugam sa semnati de primire si sa achitati contravaloarea acestuia. Ulterior, puteti desigila coletul si verifica produsul.

La cererea cumparatorului, vanzatorul poate opta la curier pentru Deschidere la livrare, aceasta optiune este disponibila doar inainte de expedierea marfii si predarea coletelor catre curier. In acest caz se percepe cumparatorului o taxa suplimentara de 2.5 lei + TVA. Cumparatorul poate verifica vizual conformitatea produsului, fara a testa efectiv functionalitatea, conform Termeni si Conditii Curier disponibile aici.

Produse adaugate in wishlist
Produs adaugat in comparator